HR

Što je Facility management?

Facility Management je u suštini gospodarenje objektom i objedinjuje sve pomoćne procese vođenja poslovnih objekata, koje vlasnik objekta povjerava vanjskom suradniku. Primjenjujući europske norme, objedinjavamo različite segmente upravljanja objektom i tako osiguravamo optimalnu funkcionalnost objekta. U svijetu postoji dvadesetogodišnja tradicija facility managementa, a pojavom velikih poslovnih objekata ova se djelatnost sve više razvija i u Hrvatskoj.

Zašto Facility Management?

Svatko tko pruža uslugu klijentu, želi dugoročnu suradnju na obostrano zadovoljstvo i korist. Facility managment je djelatnost koja unaprijed rješava pitanja između davatelja usluge i korisnika, brzo i efikasno otklanja probleme nastale u regularnom poslovanju i tijekom poslovnog procesa prilagođava uslugu zahtjevima klijenta sa standardima davatelja usluge.

Dugoročna ušteda i korist!

BFM prilikom upravljanja objekta koristeći metode propisane europskim normama postiže dugoročnu uštedu i korist za svoje klijente. Garantiramo prepoznatljivost na tržištu, po kvalitetnoj i brzoj usluzi.

 

Koje usluge obuhvaća Facility Management?

1. Komercijalno upravljanje objektom

Zastupanje interesa vlasnika objekta prema najmoprimcima i državnim institucijama u komercijalnom i pravnom segmentu. (opširnije)

2. Tehničko upravljanje objektom

Održavanje sustava i opreme na objektu u skladu s normama proizvođača, tehničkim zahtjevima i rokovima uporabe, nabavka i stvaranje zaliha potrošnih dijelova, te pribavljanje tehničke dokumentacije propisane Zakonom. (opširnije)

3. Infrastrukturalno upravljanje objektom

Čišćenje i održavanje objekta, služba recepcije i osiguranja. (opširnije)

NORME ZA UPRAVLJANJE OBJEKTOM

Godine 2006. donesena je i prva europska norma koja definira područje Facility Managementa. Norma EN 15221-1 definira pojmove i definicije, a norma EN 15221-2 daje smjernice za sklapanje ugovora između pružatelja i naručitelja usluge. Od 2007. godine i u Hrvatskoj se radi na prihvaćanju ove europske norme.

Naše usluge

Zapošljavanje

Trenutno nemamo slobodnih mjesta za nova zaposlenja, ali sve prijave će biti uzete u obzir prilikom otvaranja prvog slobodnog radnog mjesta.

Kontaktirajte nas

BFM d.o.o.
Building & Facility Management

Radnička cesta 80
HR-10000 Zagreb
Hrvatska

Tel: +385 (0)1 777 5543
Fax: +385 (0)1 777 5543

Email: info@bfm.com.hr

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »