HR

O nama

BFM d.o.o. nudi potpunu uslugu Facility Managmenta koja pokriva svaki aspekt gospodarenja objektom i pratećim postrojenjima.  Usluge savjetovanja, dizajniranja i izgradnje, te upravljanja, održavanja i modernizacije, naša su specijalnost.

Provodimo strategiju prepoznatljivu tržištu, koja se bazira na interakciji između vlasnika objekta i najmoprimca, pružajući našim klijentima potpunu uslugu upravljanja objektom. Suradnja,te komunikacija između vlasnika objekta i BFM-a od središnje je važnosti, kako bi se zadovoljili strateški zahtjevi zakupaca. U tu svrhu prakticiramo redovite sastanke između vlasnika objekta i odgovorne osobe u BFM-u.

Trenutno pružamo uslugu potpunog upravljanja objektom u objektu uredske A klase, Zagrebtower (43.000,00 m2), na Radničkoj cesti 80 u Zagrebu.

Naše usluge

Zapošljavanje

Trenutno nemamo slobodnih mjesta za nova zaposlenja, ali sve prijave će biti uzete u obzir prilikom otvaranja prvog slobodnog radnog mjesta.

Kontaktirajte nas

BFM d.o.o.
Building & Facility Management

Radnička cesta 80
HR-10000 Zagreb
Hrvatska

Tel: +385 (0)1 777 5543
Fax: +385 (0)1 777 5543

Email: info@bfm.com.hr

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »